Bucataria Mood

Bucătăria Mood este dedicația perfectă pentru cei ce își doresc să eficientizeze o încăpere de dimensiuni mici, păstrând un aer modern, degajat, călduros și confortabil.

Dormitorul French Kiss

Iubitor de lumină, dormitorul French Kiss se scaldă în culori deschise, sugerând totodată caracterul pasional, îndrăzneț prin contraste cu negru.

Camera copil Saga

Camera copilului are două importante misiuni: să asigure confortul, dar în același timp să creeze mediul ideal pentru stimularea imaginației

Dormitorul Nightlife

Reprezentant al stilului urban modern, dormitorul Nightlife îmbină elemente de mobilier de dimensiuni generoase, însă fără a da impresia de aglomerare - efect asigurat de folosirea nuanțelor deschise, iubitoare de lumină, și a oglinzilor mar

Bucataria Batchelor

Dacă în universul vestimentar rozul este purtat doar de bărbați puternici, bucătăria Batchelor sugerează ideea de curaj prin folosirea nuanțelor închise în locul clasicului alb sau a alternativelor joviale.

Camera copil Rüya

Partea cea mai frumoasă în cadrul amenajării camerei copiilor, și în special al pereților este faptul că nu există reguli, deci totul e permis.

Baia Den

Soluția ideală pentru o baie mică de apartament, Den mizează pe ergonomia spațiului, preferând să nu-l aglomereze cu mobilier.

Camera de studiu Manifesto

Camera de studiu Manifesto reușește să aducă laolaltă cu succes elemente aparținând unor stiluri aparent netangențiale.

Dormitorul Blanc

Amenajare dedicată amatorilor de relaxare și deconectare de la rutina și agitația de zi cu zi. Dormitorul Blanc, este prin definiție un spațiu destinat refugiului.

Camera copil Pesäke

Adeptă a stilului scandinav, Pesäke folosește lemnul de stejar și culorile calde pentru a crea un ambient primitor, propice pentru joacă.

Livingul Blu

Un living deschis și primitor, ce transmite iminent o senzație de calm, relaxare și echilibru. Fiind un spațiu ce face legătura între zona de zi și cea de noapte, decizia de a folosi tonuri deschise a fost una simplă.

Dormitorul Alchemy

Mobilierul domitorului Alchemy îmbină materiale precum fierul forjat, oțelul și lemnul din stejar într-un mod minimalist - o abordare specifică stilului modern.

Bucataria Velika

O bucătărie de apartament destul de generoasă pentru o familie numeroasă, care pune accent pe funcționalitate și armonie cromatică.

Dormitorul Inigo

Situat la granița dintre clasic și modern, dormitorul Inigo conturează un spațiu elegant, cu note glamour, îmbrăcat în tonuri armonioase inspirate de culorile naturii. Esențele închise de lemn formează petele de culoare ale camerei.

Living Zelena

Ideea de bază în amenajarea unui astfel de apartament a fost lumina naturală exceptioanală dată prin acest generos open-space al livingului cu bucătăria.

Camera de zi Amour

Creată în jurul ideii de ergonomie - mult-căutată în cazul apartamentelor cu o cameră - suita bucătărie + cameră de zi Amour maschează funcționalitatea cu linii simple și culori neutre.

Dormitorul Milk’n’Honey

Dormitorul Milk’n’Honey reprezintă camera ideală iubitorilor de outdoor. Liniile simple, clare ale stilului modern sunt împodobite de către forme poligonale, creând matrici decorative cu caracter organic, inspirate din natură.

Camera de zi Faiyaz

O reprezentare loială a stilului modernist, camera de zi Faiyaz îmbină armonios elemente contrastante atât din punct de vedere cromatic, cât și din acela al formelor geometrice.

Livingul cu bucătărie deschisă Rebel

O îmbinare curajoasă a stilurilor mid-century modern și industrial, livingul cu bucătărie deschisă Batchelor se adresează tuturor spiritelor rebele cărora le place să-și însușească asocieri de elemente contrastante.

Siga

Spațiul este amenajat pentru un showroom din capitală din cadrul unui amplu proiect rezidențial, unde ideea de bază a fost menținerea unei linii de simplitate și armonie cromatică.

Dormitorul Hygge

Albul este cel care predomină, în ideea creării unei atmosfere calde și momente de liniște Corpul de iluminat devine piesa de rezistență al întregului amsamblu.

Baia Spa

Baia Spa răspunde provocării de a exploata un spațiu restrâns, transformându-l într-un adevărat salon de spa luminos și încăpător. În completarea aerului veridic de spa, clasica gresie a fost înlocuită cu plăci mari din piatră.

Baia Bungalow

Evitând abordarea clasică, specifică băilor moderne, Bungalow folosește culori calde și elemente inspirate din natură pentru a aduce mai multă căldură și naturalețe în acest spațiu intim.