Dormitorul Hygge

Albul este cel care predomină, în ideea creării unei atmosfere calde și momente de liniște Corpul de iluminat devine piesa de rezistență al întregului amsamblu.

Dormitorul Blanc

Amenajare dedicată amatorilor de relaxare și deconectare de la rutina și agitația de zi cu zi. Dormitorul Blanc, este prin definiție un spațiu destinat refugiului.

Dormitorul French Kiss

Iubitor de lumină, dormitorul French Kiss se scaldă în culori deschise, sugerând totodată caracterul pasional, îndrăzneț prin contraste cu negru.

Dormitorul Alchemy

Mobilierul domitorului Alchemy îmbină materiale precum fierul forjat, oțelul și lemnul din stejar într-un mod minimalist - o abordare specifică stilului modern.

Dormitorul Milk’n’Honey

Dormitorul Milk’n’Honey reprezintă camera ideală iubitorilor de outdoor. Liniile simple, clare ale stilului modern sunt împodobite de către forme poligonale, creând matrici decorative cu caracter organic, inspirate din natură.

Dormitorul Inigo

Situat la granița dintre clasic și modern, dormitorul Inigo conturează un spațiu elegant, cu note glamour, îmbrăcat în tonuri armonioase inspirate de culorile naturii. Esențele închise de lemn formează petele de culoare ale camerei.

Dormitorul Nightlife

Reprezentant al stilului urban modern, dormitorul Nightlife îmbină elemente de mobilier de dimensiuni generoase, însă fără a da impresia de aglomerare - efect asigurat de folosirea nuanțelor deschise, iubitoare de lumină, și a oglinzilor mari.